Η εταιρεία μας

Η εταιρεία PROTECTAGRO ιδρύθηκε από τον Πασχάλη Κ. Μουλά, ο οποίος είναι πολιτικός μηχανικός ΤΕ, με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης την ενεργητική προστασία των καλλιεργειών από το χαλάζι και την βροχή. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Κατερίνης-Νέας Εφέσου καλύπτοντας τις ανάγκες του αγρότη σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Η κλιματική αλλαγή πλέον είναι γεγονός και η ανάγκη προστασίας των καλλιεργειών γίνεται επιτακτική. Έτσι μετά από αρκετά χρόνια μελέτης, συνδυάζοντας τις τεχνικές γνώσεις του μηχανικού με την πολυετή εμπειρία στις κατασκευές, είμαστε σε θέση να μελετήσουμε και να σας προτείνουμε το καταλληλότερο είδος εγκατάστασης για το δικό σας κτήμα.

Η PROTECTAGRO  με γνώμονα τα έργα υψηλών προδιαγραφών αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή της εγκατάστασής σας με τα ποιοτικότερα υλικά των μεγαλύτερων προμηθευτών της ευρωπαϊκής αγοράς με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στην αντιχαλαζική και αντιβρόχινη προστασία.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της PROTECTAGRO  είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις σε οποιοδήποτε αντιχαλαζικό και αντιβρόχινο έργο.

 

Στην PROTECTAGRO έχουμε τις λύσεις!!!

Φέρτε μας τα προβλήματα!!!